T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇATALCA - Uluslararası Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Uluslararası Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kullanım Dışı
Adres
KALEİÇİ MAH. DOKTOR ÇEŞME CAD. OKUL SİTESİ NO 37/1 İÇ KAPI NO 2 ÇATALCA / İSTANBUL
Vizyon
•Sağlıklı bir din anlayışı, Türkiye için gerekli olduğuna inanıyoruz. •Dinin birleştirici, huzur ve barış sağlayıcı gücüne inanıyoruz. •Sağlıklı bir din anlayışının kaliteli bir din eğitim-öğretim sürecinden geçtiğine inanıyoruz. •Din eğitim ve öğretiminde okumanın, düşünmenin, anlamanın, yasamanın ve paylaşmanın önemine inanıyoruz. •Bütün enerjimizi insanlığa hizmet için harcamanın lüzumuna inanıyoruz. •Din eğitim ve öğretiminde yönetici, öğretmen, öğrenci ve velinin meydana getirdiği aile ilişkilerinin güven ortamına muhtaç olduğuna inanıyoruz. •İşbirliği ve dayanışma, başarıya ulaştıran yol olduğuna inanıyoruz. Ve biz yine inanıyoruz ki her öğrenci öğrenebilir, basarili olabilir. Önemli olan bunu başarmaktır.
Misyon
•Toplumun her kesimini kucaklayıp hizmet sunan; •Toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulasan; •Kültürel mirasa sahip çıkıp geliştiren; •İlgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişen, problem çözebilen- yaşamın sorunlarıyla bas edebilen; •Ülkesini ve milletini seven, alçak gönüllü olan, özgür düşünebilen, üretken ve bilgi sahibi olan; •Çevresine duyarlı, özgüveni gelişmiş ve bilgi çağındaki gelişmeleri takip edebilen; •Bilimsel, akilci ve mantıklı düşünebilen çağdaş bir din anlayışına sahip bir nesil yetiştirmektir.
08:50-16.20
Kombi(Doğalgaz)