T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇATALCA - Uluslararası Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayınında öğretmenlere hitap etti.

Ağu

Okulumuzda uzun yıllar müdürlük yapan Cebrail Yaşar hocamızı yeni atandığı Ayşe Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde ziyaret ettik. Okulumuza katkılarından dolayı plaket takdim ettik. Yeni görevinde başarılar diledik.

Ağu

8. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz için etkili ve hızlı okuma kursu açtık. Çatalca Halk Eğitimi Merkezimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Anadolu Mektebi projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin okudukları Mustafa Kutlu'nun kitaplarını güzel bir panel ile değerlendirdiler. Öğrencilerimizi ve koordinatör öğretmenimizi tebrik ederim.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN GAZETEMİZ 1.SAYISI YAYIMLANDI.

Ağu

Öğrencilerimiz ve yerleştikleri üniversiteler..